Canlı Bomba Nasıl Fark Edilir

Ekşi Sözlük'te  adlı yazarın entry'sinden derlenerek maddeler halinde toplum içinde canlı bombaları nasıl fark edebileceğimizi anlayalım.


Giyim
Canlı bomba,üstünde ki patlayıcıları kamufle etmek için aşırı bol elbiseler giyecektir. Havanın iyi olduğu zamanlar bile bütün düğmeleri iliklenmiş bir palto giyen biri şüphelenmemiz gereken biri olabilir.


Yürüyüş
Bombacılar fazladan yaklaşık 18 kilogramlık bir ağırlık taşıdıkları için robot gibi yürürler. Ayrıca çoğu bombacı hedefine yönelmeden önce uyuşturucu almaktadır. (ham afyon standarttır ve sakız arasına ya da yanağın içine sıkıştırılmış olarak alınır) Böylece ister fazla yük nedeniyle, ister kafası iyi olduğundan ya da her iki nedenle canlı bombanın yürüyüşü tuhaftır.

Davranışlar 
Ölümün yaklaşmakta olduğunu görür ve üzerlerinde ki stres gözle görülür hale gelir. Tedirgindirler, terlerler, tikleri vardır ve sinirli davranışlar sergilerler. Bombacı nefes nefese kalır, hızlı nefes alıp verir.
Dini bir huşu ile eyleme gidenler tam tersi bir rahatlık ve umursamazlıkla beraber son anlarında dua ederler,hayatta kalan tüm görgü tanıkları, kızılca kıyamet kopmadan önce bombacıların, görünür dudak hareketleriyle sürekli bir dua mırıldandıklarını söylüyor.

Bakışlar
Canlı bombalar bir hedefe kilitlenmiş şekilde dimdik karşıya bakarlar. Belki tünel görüşü yüzünden belki her şeyi bırakıp yaratıcısı ile karşılaşmak üzere oluşundan. Kendilerini patlatmadan önce alınan tüm görüntülerde bombacıların tamamen aynı şekilde baktığı görülmektedir.

Eller
Bu kişilerin ellerini göremezsiniz. Eğer bir kişinin elleri sürekli çantanın içindeyse, bir düğmeye basmak için bekliyordur. Önceleri,intihar bombacılarının kolları iki yandan sımsıkı sarılarak tutulur,düğmeye basmaları engellenirdi.

Sakallar
Canlı bomba erkekse ve dini bir gerekçe ile bu eylemi yapıyorsa, kalabalıkta fark edilmemesi için sakalları kesilir. Uzun süre sakalı olan birisi sakalını kestiğinde bu hemen belli olur. Çünkü sakallarını tıraş ettiklerinde sakalın olması gereken yerde daha açık renkli bir ten rengi kalıyor. yüzün alt kısmı soluk oluyor, çünkü bir kez bile güneş ışığına maruz kalmamıştır.

Kokular
Canlı bomba eğer dini bir gerekçeyle bu eylemi yapıyorsa Allah'ın yanına güzel kokularla çıkmak için kendisine koku sürer. Tabi bunlar pahalı parfümler değilde daha çok hacı yağı ve esanslardır.

Abdulkadir

Internet guru. Proud Kpop lover. Gamer. History expert. Typical anime evangelist. Big boss at Mavililer. Friendly internet geek

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu